Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τις απαιτήσεις των ξενοδόχων για χειμερινές σχολικές διακοπές προωθεί η κυβέρνηση: Πολύ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη

Το αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων για την καθιέρωση χειμερινών σχολικών διακοπών με κλείσιμο των σχολείων κάποιες ημέρες μέσα στο Μάρτη μελετά πως θα υλοποιήσει η κυβέρνηση.

Όπως δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μετά από τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων Κων. Αρβανιτόπουλο στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε η προώθηση του μέτρου, πολύ σύντομα θα γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

«Μελετάμε την πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων με τη δέουσα σοβαρότητα και όχι με τρόπο πρόχειρο και αποσπασματικό. Την εξετάζουμε στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κυβερνητικής πολιτικής που έχει κοινωνικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα», είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων υπέβαλλε στην κυβέρνηση αίτημα να κλείνουν τα σχολεία τέσσερις ακόμα ημέρες μετά την καθαρά Δευτέρα για να τονωθεί η τουριστική κίνηση σε περιοχές της ορεινής και ημιορεινής Ελλάδας, όπου οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα όπως υποστηρίζουν οι ξενοδόχοι.

Πηγή: 902.gr
Δημοσίευση: Τρί, 14/01/2014 - 19:59