Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Οι «σύμμαχοι» και οι φασίστες της «Χρυσής Αυγής»

Πληθαίνουν τελευταία οι θαυμαστές της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής…

Οι φασίστες της «Χρυσής Αυγής», σε ανακοίνωσή τους για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, αναγνωρίζουν ως «συμμάχους» της χώρας τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ζητάνε από τον Α. Σαμαρά να ξεκαθαρίσει στον Ομπάμα πως «η Ελλάς συζητά ισότιμα με τους συμμάχους της».

Δεν μας προκαλεί βέβαια εντύπωση που η «Χρυσή Αυγή» αναγνωρίζει σαν «σύμμαχο» της χώρας τις ΗΠΑ. Κόμμα του κεφαλαίου, η ναζιστική οργάνωση δεν μπορεί παρά να αναγνωρίζει τη συμβολή και την υποστήριξη των Αμερικάνων στην ελληνική αστική τάξη. Όταν βομβάρδιζε με βόμβες ναπάλμ τους μαχητές του ΔΣΕ, όταν στήριζε τη Χούντα των συνταγματαρχών που θαυμάζει η «Χρυσή Αυγή».

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα υπόλοιπα «έργα» των «συμμάχων»: επιδρομές, πόλεμοι, χούντες, σφαγές σε όλο τον κόσμο. Αυτούς τους μακελάρηδες ονομάζει «συμμάχους» η «Χρυσή Αυγή».
Τέλος, τι εννοεί η «Χρυσή Αυγή» όταν ζητά «ισοτιμία»; Επιδιώκει και ζητά να μεγαλώσει το μερίδιο της πίτας για τους Έλληνες καπιταλιστές, για τους εφοπλιστές και βιομηχάνους που στηρίζει με τη δράση της μέσα και έξω από τη Βουλή.

Γι' αυτούς δουλεύει και η «Χρυσή Αυγή», παιδί του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος είναι. Γι' αυτό θέλει και «συμμαχίες» με τους ιμπεριαλιστές. Ο λαός να τους απομονώσει και να τους στείλει εκεί που ανήκουν: στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Πηγή: 902.gr
Δημοσίευση: Τετ, 07/08/2013 - 16:18