Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Καταγγελία για τη δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής, το βράδυ της Πέμπτης, στο Πέραμα

Το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής, το βράδυ της Πέμπτης, στο Πέραμα ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και στελεχών του ΠΑΜΕ, ανάμεσά τους και του προέδρου του συνδικάτου μετάλλου Περάματος, Σ. Πουλικόγιαννη και άλλα μέλη της διοίκησης.

Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, χτυπώντας αυτούς που αντιστέκονται στα αντεργατικά μέτρα, που οργανώνουν τον κόσμο για να μη χάσει το σπίτι του, να μην του κόψουν το ρεύμα, για να αντισταθεί στα χαράτσια. Επιβεβαιώνουν το ρόλο τους ως τσιράκια του συστήματος.

Χτυπάνε, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, την πρωτοπορία της εργατικής τάξης επειδή είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να οργανώσει την αντεπίθεση του λαού. Στόχος τους είναι να φοβίσουν τον κόσμο, να τον τρομοκρατήσουν για να δέχεται όλα τα αντιλαϊκά μέτρα.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει αποφασιστικά με την οργάνωσή τους στο χώρο δουλειάς, με την ενίσχυση της Λαϊκής συμμαχίας να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την τραμπούκικη δράση τους.