Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Παρέμβαση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας στον ΟΑΕΔ

Παρέμβαση πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 16 Φλεβάρη στον ΟΑΕΔ Κέρκυρας το κλαδικό Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νησιού στο πλαίσιο των αντίστοιχων παρεμβάσεων που γίνονται από σωματεία του Επισιτισμού - Τουρισμού σήμερα σε όλη τη χώρα. Οι εργαζόμενοι του κλάδου συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του ΟΑΕΔ και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην αίθουσα αναμονής των ανέργων όπου τους ενημέρωσαν για τα αιτήματά τους που αφορούν στο να παρθούν τώρα άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των εποχικών εργαζομένων του κλάδου, καλώντας σε κοινή συστράτευση σε αυτή την προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, Σταμάτης Πελάης, αφού έκανε εκτενή αναφορά στο πλαίσιο αιτημάτων τους, στη συνέχεια στάθηκε στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι διαπραγματεύονται για τους μεγαλοξενοδόχους, τους μεγαλέμπορους, τους βιομήχανους και όχι για τα ταξικά συμφέροντα των εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό και γενικότερα των εργαζομένων.

Ο Γιώργος Κουλούρης από τη Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ παράθεσε το άμεσο πλαίσιο διεκδικήσεων της εργατικής τάξης του ΠΑΜΕ και κάλεσε σε συσπείρωση και οργάνωση του αγώνα στα ταξικά σωματεία και στις δυνάμεις του Μετώπου.

Πηγή: 902.gr
Δημοσίευση: Δευ, 16/2/2015 - 14:57