Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Κινητοποίηση Π.Α.ΜΕ. τη δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας

Νέο συλλαλητήριο στην πόλη της Κέρκυρας πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας της 48ωρη πανεργατικής απεργίας.

Από νωρίς το πρωί στήθηκαν απεργιακές φρουρές έξω από εργοτάξια, ξενοδοχεία και super market με στόχο να σπάσει η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων από την πλευρά της εργοδοσίας. Απεργιακή φρουρά στήθηκε επίσης και στο λιμάνι για τη στήριξη της απεργίας των ναυτεργατών που ήταν καθολική. 

Στη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Σαρόκο απηύθηναν χαιρετισμούς οι Αλαμάνος Βαγγέλης από την ΠΑΣΕΒΕ, Βασίλης Αρμενιάκος από την ΠΑΣΥ και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ναυτεργατών Χρήστος Βιτουλαδίτης.

Επίσης, διαβάστηκε η καταγγελία που εξέδωσε η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ για την προσπάθεια που έγινε από τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας, με ψευδείς και απαράδεκτες ανακοινώσεις, να δημιουργήσει κλίμα αντιπαλότητας μεταξύ επιβατών και του αγώνα που δίνει το ΠΑΜΕ. Η προσπάθεια τους έμεινε στα χαρτιά. 

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γιάννης Λασθιωτάκης, μέλος της Γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ. Ο πορεία κατευθύνθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξε έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας. 

Νέο αγωνιστικό ραντεβού δόθηκε για την Κυριακή 8 Μάη στις 10 το πρωί στην πλατεία Σαρόκο. 

Η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ
7/5/2016