Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Κάτω τα χέρια από το συνδικαλιστικό κίνημα. Κανένας συνδικαλιστής - κανένα Σωματείο δε θα γίνει ρουφιάνος της Ασφάλειας


 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.
 
Αστικό κράτος, συγκυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ εντείνουν την τρομοκρατία, τον αυταρχισμό και την καταστολή, προκειμένου να σκύψουν οι εργαζόμενοι το κεφάλι, να αποδεχτούν τα βάρβαρα μέτρα τους.

Γι αυτό για λογαριασμό τους η Εισαγγελία διενεργεί προκαταρκτική εξέταση “για πράξεις, που έλαβαν χώρα την 13/10/2011 στην Αθήνα κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ” και η Ασφάλεια  ζητάει τα πλήρη στοιχεία όλων των μελών των συνδικαλιστικών οργάνων των Σωματείων των ΟΤΑ, Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων, ακόμα  και των αντιπροσώπων για το  Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ!! Τέτοιο έγγραφο στάλθηκε από την Ασφάλεια στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Με λίγα λόγια θέλουν να συνδράμουμε την Ασφάλεια, να τους βοηθήσουμε να χτυπήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, να βγάλουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους μας, να γίνουμε καταδότες του κινήματος.

 Να μην το αφήσουμε αναπάντητο!!

Καλούμε τις διοικήσεις των συνδικαλιστικών οργάνων να μην δεχτούν να παίξουν αυτό το ρόλο, να αρνηθούν να δώσουν οποιαδήποτε τέτοια στοιχεία, να παλέψουν με όλους τους εργαζόμενους για να μην προχωρήσει καμία ποινική δίωξη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην φοβηθούν, να μην τρομοκρατηθούν. Να  βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης και των Δημάρχων του ευρωμονόδρομου, ως θεματοφύλακα της αντεργατικής πολιτικής.
Καλούμε όλα τα σωματεία στον κλάδο των ΟΤΑ, αλλά και σε άλλους κλάδους να ενημερώσουν τους εργαζόμενους, να πάρουν αποφάσεις καταδίκης της επέμβασης της κυβέρνησης στις εσωτερικές υποθέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και της τρομοκράτησης των εργαζομένων.

Καμιά τρομοκρατία δε θα σταματήσει το κίνημα και τους αγώνες μας