Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα έργα στο λιμάνι της Σπηλιάς


Την Πέμπτη 8 Μαΐου, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον Υποψήφιο περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρο Γουλή, επισκέφτηκε τα έργα που πραγματοποιούνται στο λιμάνι της Σπηλιάς.

Από όσα διαπίστωσε το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, το έργο εκτελείται με σοβαρές κακοτεχνίες. Πραγματοποιείται εναπόθεση χωματένιου υλικού στο βυθό της θάλασσας, μέχρι και λίγο πάνω από την επιφάνια του νερού, χωρίς να έχουν μπει πριν τα απαραίτητα τσιμεντένια μπλοκ που θα προστάτευαν και θα συγκρατούσαν το υλικό αυτό.

Ο καθένας, τεχνικός και μη, μπορεί να καταλάβει ότι πρώτα θα πρέπει να μπουν τα τσιμεντένια μπλοκ και στο ενδιάμεσο να τοποθετηθεί το υλικό ώστε και να μην διασκορπίζεται στο βυθό της θάλασσας και να είναι προστατευμένο από ενδεχόμενη κακοκαιρία και κυματισμούς που θα το διασκορπίσουν ακόμη περισσότερο. Σημειώνουμε εδώ, ότι στα πλαίσια του έργου, ο βυθός της θάλασσας σκάφτηκε για να αυξηθεί το βάθος του και τώρα υπάρχει ο κίνδυνος όλη αυτή η δουλειά αλλά και τα χρήματα να πάνε χαμένα.

Το έργο στο λιμάνι της Σπηλιάς είναι ένα από τα πολυδιαφημιζό-μενα έργα στα προεκλογικά σποτάκια του κ. Σπύρου όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Εμείς μιλάμε με έργα». Προφανώς, ο κ. Σπύρου όπως και ο διορισμένος προκάτοχός του της ΝΔ κ. Βόσδου ανακάλυψαν νέο υλικό για να κατασκευάζουν λιμάνια, το χώμα!!!
09 /05/ 2014