Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα της Γραμματείας Κέρκυρας του Π.Α.ΜΕ. για συγκέντρωση τροφίμων και υλικών πρώτης ανάγκης για το λαό της Κεφαλονιάς
E-mail : pamekerkira@gmail.com           Site: http://www.pamehellas.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Να εκφραστεί στην πράξη η αλληλεγγύη στο λαό της Κεφαλονιάς

Η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία, τις λαϊκές επιτροπές να οργανώσουν συγκέντρωση τροφίμων (που δεν χρειάζονται ψυγείο) και υλικών πρώτης ανάγκης, για τον λαό της Κεφαλονιάς που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Να απευθυνθούν πλατιά στο λαό για να εκφραστεί στην πράξη η αλληλεγγύη. Καλούμε τον κάθε κλάδο, τον κάθε χώρο δουλειάς, τις γειτονιές και τα χωριά να πάρουν πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση και καλούμε τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ να πρωτοστατήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Καλούμε τους εργαζόμενους να απευθυνθούν στα σωματεία τους και να συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια αυτή.

Τα υλικά και τρόφιμα που χρειάζονται άμεσα στο λαό της Κεφαλονιάς είναι:

1η Κατηγορία: Οινόπνευμα λευκό, πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, πάνες για παιδιά, υποσέντονα μιας χρήσης, χαρτί υγείας, χλωρίνες, γάζες άκοπες, φυσιολογικούς ορούς 1.000 ml, Betadin solution, Betadin scrable και γάντια μιας χρήσης μέγεθος small.

2η Κατηγορία – Τρόφιμα: Γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, άνθος αραβοσίτου βανίλια, κομπόστες, ζάχαρη και ντοματοπολτός.
 

Διάφορα: Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και ράντζα.

Για τη συγκέντρωση των τροφίμων και των υλικών όσοι θέλουν μπορούν να απευθύνονται:

·         Στα Γραφεία του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων στο χώρο του Εργατικού Κέντρου και ώρες 10:00 – 14:00 (τηλ: 26610 39312)

·         Στα Γραφεία του Σωματείου Οικοδόμων στο χώρο του Εργατικού Κέντρου και ώρες 18:00 – 20:00 (τηλ: 26610 26309 - 6976886813)

Η Γραμματεία Κέρκυρα του ΠΑΜΕ

05 Φλεβάρη 2014