Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Όλοι στον αγώνα, ξεσηκωμός!

Την Παρασκευή 22 Γενάρη βρέθηκαν στους δρόμους της Κέρκυρας εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, φοιτητές δίνοντας μία πρώτη απάντηση στους σχεδιασμούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, της ΕΕ και της μεγαλοεργοδοσίας.

Αίτημα των συγκεντρωμένων ήταν ο αντιασφαλιστικός νόμος να μη φτάσει καν στην Βουλή. Πρέπει να αποσυρθεί εδώ και τώρα. Δε διορθώνεται, δεν παίρνει τροποποιήσεις, δε γίνεται καλύτερος. Μόνο ανατρέπεται! 

Πραγματοποιήθηκε ομιλία από το Σπύρο Σαμοΐλη, μέλος της Γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ και έγινε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ καλεί και σε επόμενες δράσεις απέναντι στο ασφαλιστικό. Απαιτείται μεγάλη δραστηριοποίηση των εργαζομένων και όλων όσων πλήττονται. Απαιτείται πλατιά συμμαχία.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των Αγροτικών Συλλόγων του νησιού και των Σωματείων αυτοαπασχολούμενων - επαγγελματιών που θα γίνει τη Δευτέρα 25/01 με κατάληψη του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (πρώην Νομαρχία) στις 7 το πρωί.

Στηρίζουμε τη 48ωρη απεργία των ναυτεργατών στις 27 και 28 Γενάρη και καλούμε στην περιφρούρηση της απεργίας τους στο λιμάνι.

Προετοιμάζουμε και οργανώνουμε τη μεγάλη πανελλαδική - πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη με απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Πλατεία ΣΑΡΟΚΟ.


Ή τα κέρδη των μονοπωλίων ή οι δικές μας σύγχρονες ανάγκες.